Gooise Scholen Federatie

De Gooise Scholen Federatie is een scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs in Hilversum, Bussum, Laren en Huizen en heeft een samenwerkingsovereenkomst met de Hogeschool van Amsterdam. De leeromgeving is zo ingericht, dat leerlingen al vanaf dag één kennismaken met het werkveld door middel van uitgebreide praktijklokalen.

De Gooise Scholen Federatie wilde graag de ICT-omgeving van de school een upgrade geven. Daarnaast hadden de scholen moeite met het beheren van alle verschillende apparaten. Wij hebben ervoor gezorgd dat zij nu heel eenvoudig de verschillende apparaten kunnen beheren en onderhouden.

iOS Devices: 0
MacOS Devices: 0

Implementatie binnen organisatie

De ICT-omgeving van de Gooise Scholen Federatie is voorzien van gloednieuwe hardware. De nieuwe apparaten zijn geïmplementeerd binnen de organisatie met behulp van Jamf Pro. Jamf Pro maakt het gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig vele verschillende apparaten te configureren en te beheren. Het IT-personeel hoeft het fysieke apparaat niet in handen te hebben om het te configureren, want de nieuwe apparaten worden op afstand geïnstalleerd. De eindgebruiker hoeft het apparaat slechts aan te zetten om het te kunnen gebruiken. De Gooise Scholen Federatie kan met behulp Jamf Pro alle devices gemakkelijk beheren. Het maakt hierbij niet uit of dit nieuwe of oudere apparaten zijn.

Beheren van de verschillende apparaten

Om de Gooise Scholen Federatie werk uit handen te nemen, faciliteren wij het beheer van alle verschillende Apple-apparaten. Door het beheer over te laten aan gecertificeerde technici, zijn de scholen altijd verzekerd van een efficiënte en soepele ICT-infrastructuur. 

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV