Kempenhorst College

Het Kempenhorst College in Oirschot biedt alle leerwegen binnen het VMBO aan. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Kempenhorst College is een leerlingvriendelijke organisatie met een kleinschalige en overzichtelijke opzet. In januari 2017 is het Kempenhorst College uitgeroepen tot ‘excellente’ school.

McTwo support & consultancy heeft de ICT-omgeving van het Kempenhorst College geüpdatet en voorzien van 25 nieuwe iMacs. Ook hebben wij gezorgd voor een eenvoudig systeem waarmee de iMacs beheerd worden. De gebruikers kunnen de nieuwe computers naar hartenlust benutten, zonder dat het ICT-personeel zich zorgen te hoeft maken over aanpassingen in de instellingen, gebruikersrechten of gedownloade content.

MacOS Devices: 0

Beheren van devices

Het Kempenhorst College was al bekend met de voordelen van Apple-apparaten, maar ondervond problemen met het beheren van de huidige iMacs. Daarnaast wilde het college het aantal Apple-apparaten uitbreiden met 25 iMacs. Samen met onze partner Pro Warehouse hebben we ervoor gezorgd dat het IT-personeel van het Kempenhorst College alle verschillende Apple-apparaten eenvoudig en snel kan beheren.

Apple Profile Manager

De nieuwe iMacs zijn geïmplementeerd behulp van Apple Profile manager en DeployStudio. Apple Profile Manager maakt het gebruikers mogelijk om gemakkelijk te bepalen wie van de vooraf ingestelde voorziening gebruik kan maken en via welk netwerk. Het is via Apple Profile Manager mogelijk om de instellingen te koppelen aan een gebruiker of apparaat. Als de instellingen worden toegepast op een gebruiker, gelden de instellingen voor elk apparaat dat aan die gebruiker is gekoppeld. Als de instellingen worden toegepast op een apparaat, gelden deze instellingen ongeacht wie het apparaat gebruikt.

DeployStudio

DeployStudio maakt het gebruikers mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier vele verschillende apparaten te implementeren binnen een organisatie. Het voordeel van DeployStudio is dat het zeer eenvoudig is om bestaande apparaten te her-installeren, wanneer een gebruiker last heeft van onstabiele applicaties, virussen, verkeerde toegangsrechten of per ongeluk de systeemvoorkeuren heeft gewijzigd.

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV