Legal People

Legal People uit Amsterdam is al meer dan 25 jaar headhunter voor ervaren juristen. Zij bemiddelen juristen voor alle vormen van juridische dienstverlening.

Highlights

McTwo support & consultancy heeft een jarenlange samenwerking met Legal People en beheert de netwerken, systemen en de automatisering van verschillende processen. Hierdoor kan Legal People al jarenlang rekenen op een betrouwbaar en werkend systeem, waardoor er tijd over blijft voor de belangrijke zaken.

iOS Devices: 0
MacOS Devices: 0

Beheer van hard- en software

Om het de medewerkers van Legal People gemakkelijker te maken, wordt de gehele ICT-infrastructuur door ons beheerd. Door het beheer over te laten aan gecertificeerde technici, is het bedrijf altijd verzekerd van een efficiënte en vlekkeloze ICT-infrastructuur. Dit is een zorg minder en hierdoor houdt het personeel van Legal People meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

Review

"Onze automatisering is al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid in de capabele handen van McTwo. McTwo zorgt ervoor dat alle systemen soepel lopen, houdt ons op de hoogte van actuele ontwikkelingen en staat altijd voor ons klaar in geval van nood."

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV