Portaal

Woningcorporatie Portaal zorgt voor goed en betaalbaar wonen en bouwt aan: ‘kansrijke buurten waar je je thuis voelt.’ In de wijken zorgen ruim 550 medewerkers voor veiligheid, het openbaar groen en sociale samenhang in de buurt.

McTwo support & consultancy heeft samen met partner Pro Warehouse ervoor gezorgd dat de medewerkers van Portaal makkelijker en effectiever kunnen communiceren met elkaar, buurtbewoners en maatschappelijke organisaties.

iOS Devices: 0

Uitrol van 550 iPhones

Bijna alle medewerkers van Portaal hebben een iPhone 6 ontvangen. Met deze smartphone kunnen zij snel en veilig communiceren met collega’s, buurtbewoners en maatschappelijke organisaties. Door onze samenwerking met Pro Warehouse hebben we de uitrol van de hardware kunnen realiseren binnen een strak tijdsschema.

iPhones aangemeld in het Device Enrollment Program

Alle iPhones zijn aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP). Zodra de gebruiker de iPhone activeert, worden automatisch alle accountinstellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen geconfigureerd. Het voordeel hiervan is dat ICT’ers geen fysieke toegang tot het apparaat nodig hebben om de installatie te voltooien.

Meer over DEP

Jamf Pro voor het uitrollen en configureren van de iPhones

Met Jamf Pro heeft Portaal de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, configureren, beveiliging en distributie van software en applicaties. Jamf Pro maakt het gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig veel en verschillende apparaten te configureren en te beheren.

Meer over Jamf Pro

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV