RHIMA

RHIMA Nederland BV is bijna 50 jaar na haar oprichting nog steeds volop in beweging. Zij bedienen uiteenlopende klanten met innovatieve vaatwassystemen, persoonlijk advies, effectieve trainingen in de sectoren horeca, instellingen, bedrijfsrestaurants en industrie.

RHIMA maakt gebruik van een speciale applicatie om hun producten te tonen. Onder andere op beurzen gebruiken zij deze app en per productcategorie wordt een iPad in een standaard geplaatst, zodat de applicatie als interactieve product displayer kan dienen. Dankzij het Renita scherm van de iPad worden producten in hoge resolutie vertoond.

iOS Devices: 0

iPads aangemeld in het Device Enrollment Program

Om de nieuwe iPads gebruiksklaar te maken, worden ze aangemeld in het Apple Device Enrollment Program (DEP). Met dit programma kunnen alle apparaten vooraf worden ingesteld, zonder dat hiervoor het fysieke apparaat nodig is. Zodra de gebruiker van RHIMA de iPad activeert, worden automatisch alle accountinstellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen geconfigureerd. De ICT'er hoeft hiervoor dus niet het apparaat fysiek in handen te hebben om de installatie te voltooien. Dit scheelt veel tijd en brengt gebruiksgemak naar de eindgebruiker.

Meer over DEP

Beheer en configuratie met Jamf Pro

Door Jamf Pro te gebruiken heeft het IT-personeel van RHIMA een uitstekende tool in handen voor het configureren, beheren en uitrollen van verschillende devices. Jamf Pro maakt het gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig veel en verschillende apparaten te configureren en te beheren. Wij hebben RHIMA geholpen met het aanmaken van een Apple DEP- en Apple VPP-account. Daarnaast hebben wij, in samenwerking met onze partner Pro Warehouse, lokaal op de server bij RHIMA Jamf Pro ingericht en geconfigureerd. Door deze JumpStart is het nu zeer eenvoudig om de iPads te beheren.

Meer over Jamf Pro

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV