Telegraaf Media Groep

Telegraaf Media Groep (TMG) is een van de grootste mediabedrijven van Nederland. De kernactiviteit van TMG is het creëren en vermarkten van content.

Highlights

De samenwerking tussen McTwo, Pro Warehouse en TMG is erop gericht om TMG medewerkers de tools te geven om sneller, gemakkelijker en beter te kunnen werken, samenwerken en te interacteren met klanten. TMG wil medewerkers op het werk hetzelfde gebruiksgemak geven die ze thuis of mobiel ervaren.

MacOS Devices: 0
iOS Devices: 0

Uitrol van Apple hardware

Samen met onze partner Pro Warehouse hebben wij de volledige uitrol van alle hardware gerealiseerd binnen een strak tijdschema. Apple’s Device Enrollment Program (DEP) in combinatie met Jamf Pro heeft ertoe geleid dat de hardware ook eenvoudig te configureren en beheren is. Dit zorgt voor het gewenste gebruiksgemak dat TMG nastreeft.

Meer over consultancy

Producten aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP)

Alle hardware is aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP). Het grote voordeel hiervan is dat de grootschalige implementatie van de hardware dankzij DEP probleemloos kon worden uitgevoerd. Zodra gebruikers het apparaat activeerden, werden accountinstellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen direct draadloos toegevoegd en geconfigureerd. Een uniek voordeel is dat ICT’ers geen fysieke toegang tot het apparaat nodig hadden om de installatie te voltooien.

Meer over DEP

Jamf Pro voor het configureren en uitrollen van de hardware

Zonder Mobile Device Management-server is de hardware niet te koppelen aan DEP. Wij hebben TMG geadviseerd Jamf Pro te gebruiken als MDM voor het configureren en uitrollen van alle hardware. Met Jamf Pro heeft TMG de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, imaging, configureren, beveiliging en distributie van software en apps.

Meer over Jamf Pro

Hulp bij het in gebruik nemen

Samen met onze trainingspartner Knowle hebben we het TMG-personeel ondersteund bij het in gebruik nemen van hun telefoon. Door middel van persoonlijke begeleiding en workshops hebben de gebruikers vaardigheden ontwikkeld om vertrouwd te raken met hun nieuwe iPhone.

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV