WeTransfer

Met een creatief en internationaal gedreven team wil WeTransfer sinds 2009 het delen van bestanden makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Bestanden tot twee gigabyte zijn gratis te verzenden. Het afgelopen jaar zijn er dan ook meer dan tien miljard bestanden verstuurd.

Wij hebben het beheren van de verschillende Apple-apparaten makkelijker en professioneler gemaakt waardoor de systemen van WeTransfer nu optimaal presteren.

iOS Devices: 0

Beheren van devices

In opdracht van WeTranfer fungeren wij als Managed Service Provider. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het implementeren en beheren van alle verschillende devices. WeTransfer heeft onze hulp ingeroepen omdat zij problemen ondervonden met het beheren van hun Apple-hardware. Zij wilden een professionele insteek waarbij het zeer gemakkelijk zou zijn om alle verschillende apparaten te beheren. Door het beheer uit te besteden zijn zij verzekerd van een efficient en vlekkeloos werkend netwerk. 

In gebruik nemen van nieuwe hardware

De nieuwe devices zijn geïmplementeerd door gebruik te maken van Jamf Pro. Jamf Pro haalt veel werk uit handen van het IT-personeel en maakt het gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig veel verschillende apparaten te configureren en te beheren. Het IT-personeel hoeft het fysieke apparaat niet in handen te hebben om het te configureren, want de nieuwe apparaten worden op afstand geïnstalleerd. De eindgebruiker hoeft het apparaat slechts aan te zetten om het te kunnen gebruiken.

Meer Cases

Telegraaf Media Groep
Portaal
Transavia
Bouw7
WeTransfer
Legal People
Gooise Scholen Federatie
Kempenhorst College
RHIMA
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV