Certificeringen

Apple certifications

Apple Certified Support professional (ACSP) 10.11
Een ACSP heeft een goed begrip van de kernfunctionaliteiten van Mac OS X en kan diensten configureren, basisproblemen oplossen en gebruikers ondersteunen.
 
Apple Certified Technical coordinator (ACTC) 10.10
De ACTC-certificering is bedoeld voor Mac OS X technische coördinatoren en systeembeheerders die kleine tot middelgrote netwerken onderhouden. Deze certificering richt zich zowel op de ondersteuning van Mac OS X-clients en het gebruik van een Mac OS X Server.

JAMF Software certifications

Certified Casper Technician (CCT)
Deze certificering geeft u de zekerheid dat de IT-professional de belangrijkste onderdelen van de Casper Suite (nu Jamf Pro) in de vingers heeft en dit probleemloos kan integreren in uw onderneming.
 
Certified Casper Administrator (CCA)
Deze certificering is het vervolg op de Certified Casper Technician en het bouwt voort op de kennis van de IT-professional over het beheer van Apple-apparaten door middel van workflowmanagement.
 

Certified Casper Expert (CCE)
Deze certificering is het vervolg op de Certified Casper Administrator. Een CCE heeft uitgebreide kennis en vaardigheid verkregen over de Casper Suite (nu Jamf Pro) en MacOS- en iOS-platforms, door middel van challenge-based-learning en peerreviews.

 
Certified JSS Administrator (CJA)
Een CJA is een vakkundige enterprise-server-administrator, die het gehele proces van installatie tot aan het beheer van de Jamf Software Server voor u kan uitvoeren. Of u nu draait op MacOS, Windows of Linux, een CJA beheert uw Jamf Software Server op professionele wijze.
 
Certified JumpStart INTEGRATOR
JumpStart Integrators zijn door Jamf gecertificeerd om ter plaatse een hands-on training te verzorgen aan uw IT-personeel. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de Casper Suite (nu Jamf Pro) veilig wordt gebruikt en optimaal wordt benut.
 
Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV