Device management

Device management maakt het beheren van de verschillende apparaten binnen een organisatie eenvoudig en efficiënt. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Apple management voor de zakelijke markt

U zult ervaren dat beheer, naarmate het aantal apparaten groeit, steeds complexer wordt en meer tijd van uw IT-beheerder vergt. De hoogwaardige Apple-technologieën verbeteren de productiviteit, verhogen de betrokkenheid in uw organisatie en bieden de juiste tools voor uw werknemers. Met devicemanagement kunt u elke Mac, iPad of iPhone van uw onderneming veilig en eenvoudig beheren. 

Jamf Pro

Met Jamf Pro wordt het heel eenvoudig om verschillende devices te managen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om apparaten uit te rollen, devices te beheren, applicaties te beheren en nog veel meer. Bedrijven hebben met Jamf Pro een stabiel en betrouwbaar systeem in handen, waarmee zij altijd verzekerd zijn van een soepel draaiende ICT-omgeving.

Apple management voor de educatieve markt

Manage veilig en efficiënt elk Apple-programma. Of het nu gaat om één-op-éénprogramma’s of een onderdeel van een digitaal klaslokaal.

Schoolmanager

Apple School Manager is een voorziening waarmee u materialen kunt kopen, automatische apparaatregistratie kunt configureren en accounts kunt maken voor uw studenten en personeel. Apple School Manager is toegankelijk via internet en is ontworpen voor technologiemanagers, IT-beheerders, administratief medewerkers en onderwijzend personeel. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk wie u voorging. Wij zorgen ervoor dat het inzetten van uw Apple-producten net zo eenvoudig wordt als het gebruik ervan.

Contact

Meer informatie over Device management?
Bel 085 487 03 55 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV