Installatie & Migratie

Eens in de zoveel tijd is uw apparatuur toe aan vervanging. Wij helpen u graag verder bij uw keuze tussen de vele mogelijkheden. Heeft u geen nieuwe apparatuur maar een nieuwe locatie? Ook dan staan wij voor u klaar.

Installatie nieuwe apparatuur

Is uw apparatuur toe aan vervanging? Vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de systemen nemen wij al uw zorgen uit handen. Weet u nog niet zo goed hoe uw nieuwe apparatuur werkt? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsverhuizing

Gefeliciteerd! U heeft een nieuwe locatie gevonden voor uw onderneming. Verhuizen betekent niet alleen het aanbreken van een nieuwe periode, het brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zo moet uw IT-apparatuur in een korte tijd worden overgezet naar de nieuwe locatie, om zo snel mogelijk weer ‘back in business’ te zijn. Door onze professionele ondersteuning in te schakelen bespaart u kostbare tijd en kunt u snel weer aan de slag met uw dagelijkse werkzaamheden.

Overstappen van Windows- naar Mac-systemen

Door over te stappen van een Windows- naar een Mac-omgeving haalt u een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem in huis. Zonder ervaring kan het overstappen naar een ander systeem best lastig zijn. Gelukkig hebben wij deze trajecten al veelvuldig uitgevoerd en kunnen dit zonder problemen realiseren. De hardwarestructuur en de softwareconfiguraties worden nauwkeurig op elkaar afgestemd, met een duurzame en gebruiksvriendelijke IT-omgeving als resultaat. Vanzelfsprekend krijgt u een training over het gebruik van uw nieuwe apparatuur. 

Contact

Meer informatie over Installatie migratie?
Bel 085 487 03 55 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV