Jamf Pro

Jamf Pro is dé managementoplossing voor zowel de zakelijke als de educatieve markt en biedt u een uitstekende Apple-ervaring voor Macs, iPads en iPhones, zonder de cruciale veiligheids- en beheercriteria uit het oog te verliezen.

Met Jamf Pro (Apple Enterprise Mobility Management, EMM) hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van alle software en applicaties op Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Er is geen platform met een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en er is geen betere tool om deze software te beheren dan Jamf Pro. Jamf Pro bespaart de IT-afdeling veel tijd en kosten.

Aangeschafte devices uitrollen

Een apparaat uitrollen zonder het aan te raken. Jamf Pro kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Program) nieuwe apparaten uitrollen, zonder het fysieke apparaat bij de hand te hebben. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en aan te zetten. Indien u gebruik maakt van een BYOD-programma, dan kunnen de gebruikers eenvoudig zelf hun apparaat aanmelden via een speciale website. Hierdoor blijft de privacy van de gebruikers bewaard en het bespaart uw IT-afdeling kostbare tijd.
 

Device management

Met Jamf Pro kunt u vooraf profielen en scripts instellen, die u beschikbaar stelt voor uw gebruikers. Hierdoor kunnen zij eenvoudig zelf hun apparaat opstarten. Uw IT-afdeling heeft de devices vooraf geheel geconfigureerd, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft en de iPhone, iPad of Mac optimaal blijft presteren. Daarnaast geeft Jamf Pro u een bericht wanneer een apparaat toe is aan een update. Hierdoor krijgt u snel inzichtelijk hoe het er met ieder afzonderlijk apparaat voor staat.
 

App management

Met Jamf Pro kunt u speciale applicaties beschikbaar stellen, die uw gebruikers eenvoudig zelf kunnen downloaden en installeren. Ook kunt u ervoor kiezen om een bepaalde applicatie tegelijkertijd op alle devices te installeren. Daarnaast krijgt u een bericht wanneer een applicatie toe is aan een update of patch.
 

Inventarisatie

Jamf Pro inventariseert uw Apple-omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. Jamf Pro biedt u ook de mogelijkheid om te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.
 

Self-Service

De Self-Serviceomgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren wanneer zij problemen ondervinden met hun apparaat. Deze gegevens kunnen door de IT-managers worden uitgelezen en hierdoor kan er gerichter en efficiënter aan een oplossing worden gewerkt.
 

Disk Encryptie

Bescherm uw data met schijf- en data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. Ook kunt u instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN-verbinding configureren of beveiligingsinstellingen wijzigen.

 

Hosted Jamf Pro

Het is ook mogelijk om Jamf Pro te laten hosten. U maakt dan gebruik van onze servers en betaalt jaarlijks een vast bedrag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de tarieven, het voordeel van hosten bij ons en de mogelijkheden.

Jamf Pro Jumpstart

De JumpStart is een hands-on training voor uw IT-personeel en levert de benodigde kennis voor optimaal gebruik van Jamf Pro. Met de JumpStart zijn alle tools die u nodig heeft om uw dagelijkse uitdagingen te lijf te gaan binnen handbereik. De training bestaat uit de volgende onderdelen: het gebruik van Jamf Pro en Apple services, de netwerkinfrastructuur en het toevoegen van apparaten, de configuratie van apparaten en workflow fundamentals. De JumpStart wordt verzorgd door onze gecertificeerde Integrators.

Contact

Meer informatie over Jamf pro?
Bel 085 487 03 55 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV