Storage

Het correct bewaren van uw gegevens is van groot belang voor de continuïteit en betrouwbaarheid van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van een betrouwbaar opslagsysteem.

Wij zetten de nieuwste technologieën in, om zowel bedrijven als privégebruikers een betrouwbare en betaalbare oplossing te bieden voor de centrale opslag van gegevens. Hierdoor wordt het heel eenvoudig om online back-ups te maken en bestanden te delen of te synchroniseren op verschillende platforms.

Online Backup

De continuïteit van een back-up wordt vaak vergeten. Met onze online back-up tool bent u altijd verzekerd van een recente en parate back-up. De tool biedt u onbeperkt opslag en de gegevens worden gecodeerd met behulp van AES 256-bit encryptie. Door deze encryptie bent u altijd verzekerd van een veilige back-up. Bestanden die wijzigen worden automatisch geback-upt, waardoor u toegang heeft tot elke versie van ieder bestand. Zelfs de verwijderde bestanden. Herstel bestanden vervolgens op elk gewenst moment, ook buiten het kantoor of zonder VPN-verbinding.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Meer informatie over Storage?
Bel 085 487 03 55 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV