Support & Systeembeheer

Systeembeheer is noodzakelijk om uw systemen te laten optimaal te laten functioneren. Loopt het even niet zo soepel? Wij staan voor u klaar met hulp op afstand en op locatie.

Support

Voor een ondernemer is IT een noodzakelijk element om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn hierbij de sleutelwoorden en er mogen dus geen haperingen ontstaan. Of u nu op Apple of op Microsoft draait, met onze hulp bent u verzekerd van een betrouwbare IT-omgeving.

Ondervindt u problemen met uw IT? Speciaal voor onze klanten hebben wij McTwo Online Support opgezet. Hiermee bieden wij hulp op afstand ten tijde van nood. Als u een ticket achterlaat, dan komen we bij u terug met een oplossing. Is de nood hoog? Dan nemen wij met onze Remote Support uw computer vanuit ons kantoor over en lossen zo kleine storingen op. U kunt direct weer verder met uw werk. 

Systeembeheer

Uw computers en netwerken zijn het hart van de onderneming. Vanzelfsprekend wilt u ervoor zorgen dat deze altijd soepel en vlekkeloos werken. Wij beheren uw systemen zodanig, dat u er altijd van verzekerd bent dat uw systemen up-to-date zijn en zonder storingen werken. Afhankelijk van uw wensen, komen wij twee tot vier maal per jaar langs om te checken of uw systeem nog optimaal functioneert. Onze on-site-support en beheer kan geheel naar uw wens worden ingevuld. 

Contact

Meer informatie over Support systeembeheer?
Bel 085 487 03 55 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Apple Consultants Network
Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2019 McTwo support & consultancy | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV